Discover the

WeLoad Plus

Met de WeLoad Plus upgrade je eenvoudig je bestaande WeLoad Home Battery Pack. Je krijgt hierdoor direct 15kw/h méér opslagcapaciteit. Ook deze is Plug & Play te installeren. Geen monteur nodig, geen moeilijke installatie, maar wel een directe besparing!. De app herkent de ingeplugde WeLoad Plus waardoor je direct beschikt over de data van het verbruik en de nieuwe besparingen.

Waarom kiezen voor

WeLoad Plus

WeLoad weet hoe belangrijk het wordt om energie thuis op te kunnen slaan. De energieprijzen wijzigen ontzettend snel en de salderingsregeling komt te vervallen. Het wordt dus steeds belangrijker om zuinig om te gaan met uw energie en zoveel als mogelijk te besparen. Sterker nog, u kunt geld verdienen door stroom op te slaan, óók op sommige piek momenten van het stroomnet. Gebruikt u zonnepanelen of overweegt u zonnepanelen te installeren? Dan bieden wij een totaaloplossing voor de opslag van de energie die u opwekt. Ons systeem is namelijk uniek in de Plug & Play functionaliteit. Geen vervelende aanpassing in uw meterkast, geen monteur. U installeert het systeem eenvoudig door het een plekje te geven in uw woning en de stekker in het stopcontact te steken. Daarnaast zijn onze systemen voorzien van de nieuwste technieken. Zo leert het systeem op welke momenten u stroom gebruikt en zorgt het systeem ervoor dat er op de juiste momenten wordt geladen en ontladen. Zo maakt u altijd gebruik van de goedkoopste stroom en bespaart u direct. 

Plug & Play

Montage is ontzettend eenvoudig, door het ‘plug & play’ systeem is de slimme thuisbatterij binnen enkele minuten klaar voor gebruik

intalleer de app

Installeer de App op uw telefoon of tablet en verbindt met uw slimme thuisbatterij

besparen

Sla direct uw eigen energie op en begin direct met besparen, eenvoudig, zonder aanpassingen aan uw meterkast!

We helpen je graag

Contact ons

Bij WeLoad staat onze klantenservice altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij het vinden van de perfecte energieopslagoplossing. Of het nu gaat om productinformatie, installatieadvies of technische ondersteuning, wij zijn er om je te helpen. Neem gerust contact met ons op!

Let's Connect!
Stuur ons een WhatsApp!
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?