Life's Better When Charged

weload

Ontdek de revolutie in energieopslag met WeLoad Energy Systems! Onze slimme thuisbatterijen bieden een eenvoudige, duurzame oplossing voor het opslaan van energie in uw woning of bedrijf. Profiteer van Plug & Play installatie, bespaar op uw energierekening en draag bij aan een groenere toekomst. Ervaar WeLoad vandaag nog!

Bespaar slim en zuinig

WeLoad Energy Systems

WeLoad Energy Systems biedt een revolutionaire oplossing voor energieopslag in huis. Door te kiezen voor WeLoad geniet u van talloze voordelen. Onze slimme thuisbatterijen maken gebruik van Plug & Play installatie, waardoor u direct kunt profiteren van zelf opgeslagen energie. Dit resulteert in aanzienlijke besparingen op uw energierekening en vermindert uw afhankelijkheid van het energienet. Bovendien draagt u bij aan een duurzamere toekomst door groene energie te benutten. Met WeLoad heeft u de controle over uw energiegebruik, ervaart u meer flexibiliteit en verhoogt u de waarde van uw woning. Kies voor WeLoad en stap in de toekomst van

Bespaar geld

Bespaar geld met WeLoad door gebruik te maken van zelf opgewekte energie en lagere energierekeningen. Onze slimme thuisbatterijen stellen u in staat om overtollige energie op te slaan en te gebruiken wanneer de tarieven laag zijn, waardoor u aanzienlijke besparingen realiseert op uw energiekosten.

100% Veilig

Met WeLoad kunt u gerust zijn, want onze systemen zijn 100% veilig. We hebben strenge veiligheidsnormen geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat uw energieopslagoplossing betrouwbaar en beschermd is, zodat u met een gerust hart kunt genieten van de voordelen van WeLoad.

Plug & Play

Ervaar het gemak van Plug & Play met WeLoad. Onze systemen zijn ontworpen voor eenvoudige installatie, zodat u snel en zonder gedoe kunt beginnen met besparen. Steek gewoon de stekker in het stopcontact en geniet van de voordelen van zelf opgeslagen energie.

Stijlvol Design

Niet alleen functioneel, maar ook stijlvol: met het mooie design van WeLoad voegt u een vleugje elegantie toe aan uw huis. Onze thuisbatterijen zijn niet alleen een praktische oplossing voor energieopslag, maar ook een esthetische toevoeging aan uw interieur.

WeLoad Energy Systems

Onze systemen

Direct Connect van WeLoad biedt een naadloze ervaring voor het opladen van uw elektrische apparaten. Of het nu gaat om uw elektrische auto, scooter, telefoon of andere apparaten, met Direct Connect kunt u ze eenvoudig rechtstreeks aansluiten op uw WeLoad-systeem. Geniet van het gemak van snelle en efficiënte oplaadmogelijkheden zonder gedoe.

simpel installeren

plug & play

Met Plug & Play van WeLoad is energieopslag nog nooit zo eenvoudig geweest. Geen ingewikkelde installatieprocedures meer, geen monteurs nodig. Steek gewoon de stekker in het stopcontact en uw slimme thuisbatterij is klaar voor gebruik. Ervaar het gemak en de efficiëntie van Plug & Play en begin vandaag nog met besparen op uw energierekening.

Plug & Play

Montage is ontzettend eenvoudig, door het ‘plug & play’ systeem is de slimme thuisbatterij binnen enkele minuten klaar voor gebruik

intalleer de app

Installeer de App op uw telefoon of tablet en verbindt met uw slimme thuisbatterij

besparen

Sla direct uw eigen energie op en begin direct met besparen, eenvoudig, zonder aanpassingen aan uw meterkast!

We helpen je graag

Contact ons

Bij WeLoad staat onze klantenservice altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij het vinden van de perfecte energieopslagoplossing. Of het nu gaat om productinformatie, installatieadvies of technische ondersteuning, wij zijn er om je te helpen. Neem gerust contact met ons op!

Let's Connect!
Stuur ons een WhatsApp!
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?